New WordPress in My Phone

Lagi sukaa banget sama lagunya beyonce – love on top.. Energik romantis gimanaa gitu lagunya.. Heheh..

Eniwei, gue donlod wordpress new version dari android market. Bagus tampilannya.. Jadi inget windows phone nokia lumia itu..

image
screenshot-handphone

Tapi yang mengecewakan buat gue adalah layar tempat tulisan jadi kecil banget, ketika gue mengubah orientasi layar jadi mendatar.. Kayak gini nih..

Kan jadi kurang enak kalo mau nulis dengan dua jempol.. Ga bisa digedein pula layarnya, cuma bisa di scroll atas bawah. Lebih tepatnya ngintip! Kalo layarnya cuma segitu.. 😦

Posted from WordPress for Android

Advertisements

One thought on “New WordPress in My Phone

Leave a Comment ~~

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s